Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πρόεδρος 1ο Συνέδριο για τους Διαφανείς Νάρθηκες στην Ελλάδα

Η Ελληνική Εταιρεία Ορθοδοντικών Ναρθήκων (Ε.Ε.Ο.Ν.) διοργανώνει φέτος το 1ο Συνέδριο για τους Διαφανείς Νάρθηκες στην Ελλάδα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2019 για πρώτη φορά με τη στήριξη 4 Επιστημονικών Ορθοδοντικών Εταιρειών δηλαδή της Εταιρείας Ορθοδοντικής Γναθοπροσωπικής Μελέτης Έρευνας, της Ελληνικής Εταιρείας Γλωσσικής Ορθοδοντικής, της Ορθοδοντικής Εταιρείας Κύπρου και του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος.

Ελπίζουμε ότι το 1ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας για εμπεριστατωμένη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, την έρευνα και την κλινική πράξη. Για τον σκοπό αυτό έχουμε προσκαλέσει καταξιωμένους και επιφανείς Έλληνες και ξένους ομιλητές.

Το Συνέδριο θα προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης κεντρικών ομιλιών και προφορικών ανακοινώσεων καθώς και την εκπαίδευση μέσω συμμετοχής σε πρακτικό σεμινάριο με τίτλο «Πρακτικό σεμινάριο εξομοίωσης σε η/υ οδοντικών μετακινήσεων σε ψηφιακό μοντέλο & παραγωγή στερεολιθικών εκμαγείων από τρισδιάστατο εκτυπωτή». Επιπλέον, το Συνέδριο θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους συναδέλφους να παρουσιάσουν τις εργασίες τους και θα ενθαρρύνει εν γένει την έκφραση, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, τη συνεργασία.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αίγλη Ζαππείου, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Η πρόσβαση είναι εύκολη στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

Αγαπητοί συνάδελφοι σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην επιτυχία του 1ου Συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά στην Αθήνα.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Δρ Γεώργιος Δαμανάκης

Πρόεδρος Συνεδρίου

Copyright 2019 1ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων.
Designed by PlanTech