Πληροφορίες

Κάτοψη έκθεσιακού χώρου

 

Χώρος Συνεδρίου

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίγλη Ζαππείου, Κήπος Ζαππείου, Αθήνα 105 57, τηλ: +30 3369300, fax: + 30 210 3252952, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνίες

Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Γραμματεία Συνεδρίου

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με κράτηση ξενοδοχείων, τουριστικές υπηρεσίες και αεροπορικές πτήσεις θα παρέχονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου: ΚΕΓΜ - Congressworld‎, Μιχαλακοπούλου 27, Αθήνα, κα Αγγελική Θεολόγου, τηλ.: +30 210 7210001, fax: +30 72 10 051, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου η Γραμματεία θα λειτουργεί στον χώρο της έκθεσης από τις 8.30΄ μέχρι τις 17.30΄.

Γλώσσα

Επίσημες γλώσσες του Συνεδρίου είναι η Ελληνική και η Αγγλική, δεν θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση.

Συνεδριακό Υλικό

Οι σύνεδροι θα παραλάβουν από τη Γραμματεία του Συνεδρίου χαρτοφύλακα με έντυπο υλικό, καθώς και την ταυτότητα του συνέδρου (badge), που θα πρέπει να φέρουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου για να τους επιτρέπεται η είσοδος στους συνεδριακούς και εκθεσιακούς χώρους.

Έκθεση

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου θα λειτουργεί μεγάλη έκθεση οδοντιατρικών - ορθοδοντικών προϊόντων και υπηρεσιών στις αίθουσες Olympia I, βεράντα και λοιπούς παράπλευρους χώρους των συνεδριακών αιθουσών.

Κινητά Τηλέφωνα

Καθ΄ όλη τη διάρκεια των διαλέξεων τα κινητά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα ή σε αθόρυβη λειτουργία. Επείγουσες κλήσεις πραγματοποιούνται εκτός της αίθουσας των διαλέξεων.

Φωτογράφιση, Μαγνητοσκόπηση και Μαγνητοφώνηση

Η φωτογράφιση, μαγνητοσκόπηση και μαγνητοφώνηση των ομιλιών και επιτοίχιων παρουσιάσεων δεν επιτρέπεται. Θα υπάρχει επαγγελματίας φωτογράφος, ο οποίος θα καλύψει τις κύριες εκδηλώσεις του συνεδρίου και οι φωτογραφίες θα διατίθενται επί πληρωμή από την οργανωτική επιτροπή μετά το τέλος του συνεδρίου.

Ταυτότητες Συνέδρου και Εισιτήρια Εισόδου

Οι σύνεδροι και τα συνοδά μέλη θα πρέπει να φέρουν την επίσημη ταυτότητα του συνεδρίου σε όλες τις εκδηλώσεις του συνεδρίου. Σε περίπτωση απώλειας της ταυτότητας των συνέδρων θα απαιτηθεί πρόσθετο χρηματικό τέλος για την επανέκδοση νέας ταυτότητας συνέδρου.

Απαγόρευση Καπνίσματος

Τα κάπνισμα στον χώρο του συνεδρίου και της έκθεσης δεν επιτρέπεται. Επίσης το κάπνισμα απαγορεύεται στους δημόσιους χώρους καθώς και σε χώρους προσβάσιμους στο ευρύ κοινό, εκτός των χωρών με την ειδική προς τούτο σήμανση.

Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Όλοι οι σύνεδροι θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης για το συνέδριο ή/και για το πρακτικό σεμινάριο ανάλογα με την παρακολούθηση.

Αστική Ευθύνη και Ασφάλεια

Κατά την εγγραφή στο συνέδριο ή/και την συμμετοχή στην έκθεση οι σύνεδροι και οι εκθέτες συμφωνούν ότι τόσο η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, όσο και η γραμματεία του συνεδρίου δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν ζημία ή τραυματισμό ατόμων ή κλοπή κατά την διάρκεια του συνεδρίου, για ασθένεια, απουσία ομιλητών κ.λ.π.

Οι σύνεδροι και οι εκθέτες θα πρέπει να μεριμνήσουν για την προσωπική τους ασφάλεια.

Ακυρώσεις Συμμετοχής

Οι ακυρώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ληφθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 προκειμένου να γίνει επιστροφή χρημάτων. Η ακύρωση πρέπει να υποβληθεί γραπτώς στη γραμματεία του συνεδρίου μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή μέσω fax: +30 210 72 10 051. Ακυρώσεις μέσω τηλεφώνου δεν γίνονται δεκτές.

Η αίτηση για ακύρωση και επιστροφή χρημάτων πρέπει να περιλαμβάνει το όνομα, τον αριθμό επιβεβαίωσης συμμετοχής και το λόγο της ακύρωσης. Όλες οι αιτήσεις ακύρωσης υπόκεινται σε έλεγχο και έγκριση από την Ε.E.O.N. Οι επιστροφές θα γίνουν μέσα σε 30 μέρες από την έγκριση. Δεν θα γίνονται επιστροφές χρημάτων κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Διαμονή

Για κράτηση ή ακύρωση της κράτησης του ξενοδοχείου παρακαλώ επικοινωνήστε γραπτώς με τη Γραμματεία του Συνεδρίου

Σημαντικές πληροφορίες

Η Ε.Ε.Ο.Ν. δεν είναι υπεύθυνη για ελλιπή στοιχεία. Για τη διασφάλισή σας προτείνουμε να κρατήσετε ένα αντίγραφο του fax ή της εγγραφής σας μέσω διαδικτύου με την ημερομηνία υποβολής.

Copyright 2019 1ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ορθοδοντικών Ναρθήκων.
Designed by PlanTech